top of page

Per jaar 200.000 bedrijfsongevallen met letsel.  - Investeert u al in veiligheid?

Omnia

 

Omnia Opleidingen is een bedrijf dat is opgericht om hoogstaand medisch onderwijs toegankelijk te maken voor iedereen. Het kan hierbij gaan om de eerste opvang na een ongeval of calamiteit, maar ook in geval van een reanimatie. Dit met als doel om de veiligheid voor iedereen te vergroten.

Omnia Opleidingen is opgericht door Medisch Specialisten. Een groot deel van onze specialisten is werkzaam in ziekenhuizen door heel Nederland en als zodanig frequent betrokken bij opvang en stabilisatie van ernstig zieke patienten maar ook van slachtoffers na ongevallen. Vaak zijn zij diegene die leiding geeft aan het reanimatieteam. Zij zijn dan ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op medisch gebied en weten dan ook beter dan wie dan ook wat belangrijk is in de eerste opvang van een slachtoffer danwel patient.

Naast het aanbieden van cursussen en trainingen op het gebied van basishulpverlening organiseert Omnia Opleidingen B.V. trainingen die gericht zijn op het verbreden en verdiepen van kennis op medisch gebied. Hiervoor hebben wij de beschikking over een breed scala aan instructeurs waarvan de meeste werkzaam zijn als medisch specialist.

bottom of page